Sonja Espanjassa

Uusi matkablogi ja elämän mittainen matka

Uusi matkablogini alkaa nyt. Saunan lauteilla kynttilänvalossa sain inspiraation, että minun on aloitettava matkablogi. Viimeksi kirjoittelin puolentoista vuoden matkablogissani kuulumisia Aasian ja Oseanian reppureissulta milloin Siperian junasta, milloin Mongolian erämaasta tai Aitutakin laguunin reunalta. Noista kulkuriajoista on kulunut jo pitkä tovi, mutta seikkailut jatkuvat edelleen. Intohimo matkailuun on yhtä suuri kuin aina ennenkin. Minulta on kyselty monesti uutta matkablogia, joten tässä on nyt uusi alku bloggaamiselle.

Intohimoa kuunnellen

Vuodet vierivät ja tässä välissä eksyin kauas bloggaamisen polulta. Kirjoitin kyllä vuosia työkseni, mutta luova kirjoittaminen jäi. En kirjoittanut mitään vapaa-ajalla. Opiskelin itselleni myös uuden ammatin hyvinvoinnin maailmasta. Nyt sisimmästäni ja sydämestäni kumpuava intohimo kirjoittamiseen on palannut. Se, joka sisälläni on kytenyt lapsuudesta lähtien, kun taittelin tyhjät A-neloset mielikuvitus viuhuen tarinoiksi ja kirjoiksi. Tuota intohimoa ei voi enää vangita eikä tukahduttaa, vaan se on päästettävä valloilleen.

Sonja Espanjan vuorilla vaeltamassa, Shining Journey -matkablogi

Mistä aiheista sitten aion matkablogiini kirjoittaa? Koko elämä on oikeastaan yksi suuri ja huikaiseva matka. Itseäni ovat aina kiehtoneet vapaus ja seikkailut maailmalla, lähellä ja kaukana, ulkona luonnossa ja mielen syvissä sopukoissa. Matkustelu ei ole vain fyysistä, vaan se muokkaa kokonaisvaltaisesti myös ihmisen mieltä ja koko sielua. Ilman tekemiäni matkoja en olisi se henkilö, joka nyt olen. Siksi haluan blogissani valottaa itse matkojen lisäksi myös sisäistä matkaani ja niitä ajatuksia, joita reissuillani ja niiden välissä käyn läpi.

Kirjoittaminen on aina ollut itselleni luontevin ilmaisumuoto, joten olen aivan innoissani tästä blogistani ja siitä, että voin jatkossa jakaa seikkailujani, matkavinkkejä ja ajatuksiani blogini kautta. Lukijoiksi valikoituvat varmasti juuri oikeat ihmiset, jotka saavat tästä itselleen iloa, inspiraatiota ja ajanvietettä. Koen, että elämäntehtäväni on myös tuottaa maailmaan enemmän iloa, valoa ja positiivista energiaa. Haluan kirjoituksillani tukea näitä arvoja kaiken muun lisäksi.

Shining Journey -matkablogin kirjoittaja Sonja Evita
Uuden matkablogin aika

Aivan pian aion tehdä matkan sellaiseen paikkaan, joka ei oikeastaan ollut matkakohteiden listallani lähitulevaisuudessa. Matka tuli ihan puskista. Paljastettakoon nyt, että inspiraation tulevalle matkalleni sain oikeastaan näkemästäni unesta. Unet ovat joskus aika mielenkiintoisia, intensiivisiä ja maailmaa mullistavia. Tuleva matkakohteeni ei ollut unessani, mutta unessa näkemäni asiat johdattivat minut seuraamaan intuitiotani ja varaamaan lennot tähän sykähdyttävän mielenkiintoiseen kaukokohteeseen. Seikkailu on jo ovella enkä tiedä, mitä on tulossa. Pääset seuraamaan tulevia seikkailujani blogini kautta juuri silloin, kun sinulle sopii.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Shining Journey -matkablogiani! <3

~Sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.